Херо за Левски: Не се чувствах добре приет, въпреки дубъла и трите победи над ЦСКА


Херо за Левски: Не се чувствах добре приет, въпреки дубъла и трите победи над ЦСКА
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1506 0

Бившият треньор на Левски - Димитър Димитров-Херо, разкри, че не се е чувствал добре приет в клуба. Специалистът спечели златен дубъл с тима през 2000 година.

"Не бях много добре приет"

"Дали съм имал проблеми в Левски? Мисля, че не бях много добре приет. Така съм го усещал от хората. Спомням си, че започнахме с три победи. В четвъртия кръг играехме срещу Локомотив София (1:1) в "Надежда". И тогава се появи някакъв плакат „Херо, ние не те искаме!“. Аз не можех да си обясня за какво става въпрос", коментира Димитров пред "Код Спорт".

Херо не се е чувствал добре приет на

Още: Здравко Димитров каза за какво съжалява в Левски, направи и любопитен коментар за Станимир Стоилов

Трите победи над ЦСКА и над други силни отбори

"Иначе като резултати – играхме три пъти с ЦСКА и ги бихме – два пъти за купата и един за първенството. Станахме шампиони и взехме купата, като спечелихме срещу всички силни отбори – във втория турнир отстранихме ЦСКА, Велбъжд и бихме Нефтохимик на финала.

Но не мога да кажа, че съм бил добре приет. Така съм го почувствал, може и да не е най-точната преценка. Но е имало отбори, където съм бил много по-добре", допълни наставникът.

През годините от 2000 г. насам неведнъж се е чувало, че Димитров ще се завърне на "Герена", но той винаги е опровергавал. Възможно е това да е причината той да не приема назначения в Левски. Наскоро Херо нарече Левски "отбора на сърцето си". 

Левски обяви промяна в подготовката и какво се случва с Рикардиньо

Да залееш Георги Илиев с уиски: Как Херо допусна най-голямата грешка в живота си (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички