Клемент Икенна получава последен шанс от Генчев, за да се докаже в Левски


Клемент Икенна получава последен шанс от Генчев, за да се докаже в Левски
Снимка: levski.bg

1856 0

Полузащитникът на Левски Клемент Икенна разполага с време до края на есенния полусезон, за да докаже своята стойност. В оставащите мачове преди зимната пауза той ще трябва да убеди треньора Станислав Генчев, че заслужава място в отбора и през пролетта.

Още: Левски вече преговаря с 2 фирми за новия стадион, Борисов води преговорите

Ситуацията с Клемент Икенна в Левски

Наскоро Генчев сподели, че не е доволен от представянето на две от новите попълнения, но изрази увереност, че те ще се подобрят. Изглежда обаче, че Икенна не показва необходимия прогрес. В последния двубой срещу Ботев Пловдив той не получи шанс за изява.

21-годишният нигериец, който дойде в отбора това лято, е играл в 6 мача от първенството, но нито веднъж като титуляр, въпреки че в Левски имаше проблеми с халфовата линия. Генчев дори предпочете да преквалифицира Цунами на тази позиция, когато Карлос Охене не беше на разположение.

 

Сега Икенна ще трябва да започне да убеждава треньора в своите качества още в предстоящата контрола срещу Хебър. Този приятелски мач е насрочен за петък, 11 октомври, в 15:45 на стадион „Георги Аспарухов“, а входът за зрителите е свободен.

В състава на Левски има и друг полузащитник, който все още не е спечелил доверието на Генчев – Патрик Мислович. Клубът се опита да го преотстъпи преди затварянето на летния трансферен прозорец, но не успя да намери български отбор, готов да покрие заплатата му.

Още: Дерменджиев каза Левски или ЦСКА играе по-добре и защо "червените" пак са в срив

Още: Сензация: Гласят 34-годишен българин за “перла” в селекцията на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички