Костов скочи на босовете: Влагахме в НАП, а не в селекцията - "виновникът" си тръгва!


Костов скочи на босовете: Влагахме в НАП, а не в селекцията - "виновникът" си тръгва!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2524 0

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори след ключовото домакинство на Черно море от 32-ия кръг в Първа лига. Неговите възпитаниците така и не успяха да победят след 0:0. 

Левски и Черно море в нов горещ спор

Специалистът не скри разочарованието си от сдаването на поста след края на сезона. Той публично обяви, че е бил ощетен от босовете, след като не е имал достатъчно финансови възможности за селекция. 

Костов добави и добрата му тактика срещу Черно море да измаря съперника, но проблемът бил липсата на добри положения срещу "моряците". 

Коментарът на Костов

"Забавянето на срещата ще остане без коментар. Предпочитам да коментирам играта, а не подобни събития.

Имахме много добър план за мача, но не се справихме с добрата дефанзивна игра на Черно море. Той умее да играе добре с топката.  Планът ни беше да измаряме и да ги оставяме без топка, но не намерихме добра ситуация.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Зависи от финала в сряда. Не съм по сметките. Доволен съм от представянето, защото търсихме победата до края. Имахме с четирима Българи, наши възпитаници. Вероятно има някакво психологическо напрежение, защото са българи, но мисля, че запазиха концентрация.

Разочарован съм, а и най-вече от иронизирането за “романтичния” футбол. Разочарован съм пред случилото се през цялата година. Инвестирахме не в трансфери, а в НАП. Още след загубата в Разград почна агресивна атака срещу нас. Виновникът е посочен и си заминава, след като пое вината. Трябва да завършим достойно шампионата, който беше много тежък за нас след случилото се. 

Решението ми да остана за останалите 4 мача е, че не знам какво иска народът. Ако си замина и оставя отбора - пак са недоволни, но мен ме крепи играта и съм заложник. Радвам се, че играчите се справят много добре. Обявена е провалена година! Посочен е виновникът и той се заминава. 

Времето ще покаже дали ще се завърнем към победите, и на мен ми е интересно", обясни емоционално наставникът в един от последните си мачове. 

Ето какво сподели и Илиан Илиев след Левски - Черно море!

Още: Уникална статистика за последните 50 години: ЦСКА и Левски равни по титли, Лудогорец настига

Ангел Петричев посочи най-изстраданите титли на Лудогорец и две от легендите

Лошо за Левски! Хосе Кордоба е аут за важния мач с Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички