"Левски" отваря семеен блок за мача с Монтана


"Левски" отваря семеен блок за мача с Монтана

1438 0

След провела се среща между "Левски", Националния клуб на привържениците и Тръст „Синя България” бе взето решението за предстоящия мач между "Левски" и Монтана да бъде обособен „семеен блок” в сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов”, пишат "сините" на официалния си сайт.

Така клубът дава възможност на лицата под 14 годишна възраст да посетят мач със своите близки безплатно. Децата ще могат да влязат само с придружител, попълнена декларация за придружител и билет с нулева стойност. Придружителят трябва да си закупи редовен билет и задължително да носи със себе си документ за самоличност, за да попълни декларацията в два ексемпляра, които да послужат първо пред представител на полицията и второ пред служител на охранителната фирма на входа на сектор „В”. Декларации ще има на място на касите и подстъпите към стадиона.

Пропуски за „семейния блок” ще бъдат издавани на каса на стадион „Георги Аспарухов” откъм булевард „Владимир Вазов”, която ще бъде отворена след 14:00 часа в деня на мача. Всеки възрастен ще може да придружава до две деца на възраст до 14 години.

Пропусквателният режим за „семейния блок” ще се извършва през вход 10 на сектор „В”. Лица под 14 годишна възраст с придружител, попълнена декларация и нулев билет ще могат да влизат и в сектор „Б”.

За да не се получава струпване пред пропусквателните пунктове, от "Левски" призовават феновете да изтеглят, разпечатат и попълнят предварително декларацията.

За лицата под 7 годишна възраст е необходимо единствено наличието на придружител и попълнена декларация в два екземпляра.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Цени на пропуските за срещата с Монтана са 7 лева за Сектор "Б" и 12 лева за Сектор "В"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички