"Левски" се пробва за сръбски национал от Удинезе


"Левски" се пробва за сръбски национал от Удинезе

1374 0

Сърбин е фаворит за нов вратар на "Левски", твърди "Меридиан мач". В момента на "Герена" оглеждат много варианти за страж, след като шефове и треньори са крайно недоволни от Пламен Илиев. Сигурен пътник изглежда и резервата му Кристиян Наумовски. Така "сините" трябва да намерят на всяка цена вратар.

фаворит е Желко Бъркич, който в момента играе в Удинезе. Състезателят впечатлява с ръста си от 193 см. Той е сръбски национал и в кариерата си е играл още за Войводина и за Сиена.

През този сезон сърбинът има сериозни проблеми в клуба си, като не е играл от началото на сезона до този момент. Именно затова на "Герена" ще се пробват да го вземат още сега, през зимния трансферен прозорец. Възможно е той да дойде и под наем до края на сезона.

Преди време в "Левски" искаха още един сръбски национал - Владимир Стойкович. Тогава той бе вратар на Партизан, а на "Герена" го искаше неговият сънародник Славиша Йоканович. До трансфер обаче не се стигна. Запознати твърдят, че "сините" са се ослушали и сега за стража, но евентуална сделка изглежда невъзможна, тъй като той е твърд титуляр в израелския Макаби Хайфа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички