Левски ще трябва да плати трансферна сума, ако иска съотборника на Хосе Кордоба


Левски ще трябва да плати трансферна сума, ако иска съотборника на Хосе Кордоба
Снимка: БГНЕС

5874 0

Левски е в търсене на нов централен защитник, след като се раздели с Хосе Кордоба. Той бе сред най-важните играчи за столичани и липсата му няма как да не се отрази на тима на Станислав Генчев.

Левски трябва да плати сума за желания защитник

В Панама се появи информация, че неговият съотборник от националния отбор Едгардо Фария е опция за "сините". Той е собственост на Индепендиенте да ла Чорера и Левски ще трябва да плати трансферна сума за него. В родината му информираха, че цената за правата му е около 150 хиляди евро.

Още: С продажбата на Рикардиньо се сбъдва мечта на Алекс Колев - сменя номера в Левски

Ръководството на столичани заяви наскоро, че не е изключено да се плати трансферна сума за някой от набелязаните играчи, като средствата се осигуриха и от продажбите на Хосе Кордоба в Норич и все още необявената такава на Рикардиньо във Виктория Пилзен. Не е изключено столичани да го вземат под наем с опция за закупуване, каквато бе сделката за Кордоба и той им струваше около 120 000 евро, пише "Тема спорт". Инвестиция за бъдещето, която се отплати през това лято с продажбата му на Острова за седемцифрена сума.

Трябва да се отбележи, че Фариня и Кордоба заформиха силно партньорство в центъра на отбраната на Копа Америка. Панама дори продължава към елиминациите след групата с Уругвай, САЩ и Боливия.

Още: Левски - Черно море по ТВ: Кога и къде да гледаме контролата?

Летен трансферен прозорец в Първа лига: ЦСКА със супертрансфер (ОБНОВЯВА СЕ)

Живко Миланов потвърди изходящия трансфер на Рикардиньо от Левски

Левски харесал съотборник на Хосе Кордоба в националния отбор на Панама

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички