Най-техничният играч на Левски разочаровал: Станислав Генчев вече се е отказал от него


Най-техничният играч на Левски разочаровал: Станислав Генчев вече се е отказал от него
Снимка: БГНЕС

21821 0

Един от най-технично надарените футболисти на Левски със сигурност е Джавад Ел Джемили. Той блесна с някои много силни изяви през миналата кампания, но сега изненадващо не показва особено високо ниво.

Според колегите от "Тема спорт" поради това новият старши треньор на "сините" Станислав Генчев е взел решение да не разчита на него. Изданието твърди, че съвсем скоро ще се стигне до раздяла с 21-годишния състезател.

Станислав Генчев няма да разчита на Джавад Ел Джемили в Левски?

Той не записа игрови минути в последния приятелски двубой на своя отбор - срещу Арда. Тогава бе на скамейката, загряваше до финалните минути на проверката, но в крайна сметка така и не бе пуснат в игра.

Според изданието това потвърждава факта, че Генчев не е доволен от него и от показаното на тренировките и в предишните приятелски мачове. Като голям негов минус се посочва непостоянството, което демонстрирал.

Приключи ли Джавад Ел Джемили с Левски?

Джавад Ел Джемили има общо 46 изиграни официални двубои за Левски, като в тях се е отчел с 8 попадения и с 5 асистенции. Някои от головете му бяха много красиви и от далечно разстояние. Легенда на Левски пък посочи потенциален проблем за "сините" с новите попълнения.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички