Официално: Излъгал Левски за трансфер, разплакал ЦСКА - остана БЕЗ отбор


Официално: Излъгал Левски за трансфер, разплакал ЦСКА - остана БЕЗ отбор
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

11293 0

Феновете на ЦСКА изживяха разочарование, което вероятно може да се мери и с това, през което минаха преди година, когато изпуснаха титлата (макар и в доста различен смисъл). И този път гняв, сълзи и разочарование обзеха всички, които обичат клуба.

Най-виновни за това, че няма да играят в Европа, са си самите "армейци". Но няма как да отнемем и от заслугите на ЦСКА 1948. Изключително грамотно тактически изигран двубой и перфектна успеваемост. А сърцатата игра бе налице от всеки футболист на тима.

В това число и отлично познатият бранител Джонатан Перейра. 29-годишният бразилец както винаги се раздаде на макс, въпреки че това бе последният му мач за ЦСКА 1948. След 33 двубоя бившият играч на Ботев Пловдив и Берое ще търси ново предизвикателство.

Още: Доайен на БГ футбола е в ЦСКА: Но това никога няма да бъде съобщено?

Любопитното е, че той разочарова не само ЦСКА, но и Левски, и то съвсем наскоро. Имаше информации, че "сините" желаят да привлекат Джонатан, чийто договор изтече. Според "Мач телеграф" бразилецът дори се е съгласил, но впоследствие се е отметнал от думата си и е излъгал Левски за трансфера.

Джонатан Перейра се раздели с ЦСКА 1948

Джонатан Перейра се раздели с ЦСКА 1948

За сбогом с ЦСКА 1948 пък Джонатан написа в личния си профил в социалната мрежа Instagram следното:

Още: Любимец на феновете на ЦСКА с гръмко изказване след баража: Сравни "червените" с Лестър

"Днес беше последният ми мач за ЦСКА 1948 и за чест и слава на Господ се класирахме за Лигата на конференциите за втора поредна година!

Пристигнах преди две години и тук имах двете противоположности на моята кариера, най-добрият момент и най-лошият момент, но независимо от всичко, което се случи, усещането ми е за постижение. Влязох през предната врата и излязох през предната врата.

Благодаря на ЦСКА 1948!".

Колкото до грозните сцени в баража - отзвук имаше и в Северна Македония, където обявиха, че на ЦСКА - ЦСКА 1948 хулигани са били футболисти с бухалки.

Още: Равносметка на СДВР след ЦСКА - ЦСКА 1948: Пострадал служител на БФС, полицаи + пет ареста

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички