Предложиха на Левски бек от Франция


Предложиха на Левски бек от Франция
Снимка: БГНЕС

2968 0

Работата по селекцията в Левски започна. На "Герена“ пристигнаха и първите видеа на чуждестранни футболисти. Според "7 дни спорт" преди няколко дни Георги Иванов е получил предложение да разгледа изявите на десен бек. Името на бранителя се пази в строга тайна, а единственото, което се знае, е, че е французин.

Силният човек на "Герена“ Георги Иванов се е сдобил с видео на защитника и заедно с Ивайло Петров-Пифа, който се води скаут и голям приятел на Иванов, преглежда изявите на французина. Двамата все още не са дали окончателното си решение дали искат десният бек да акостира на "Герена“ за проби, или ще го зачеркнат от списъка.

Обществена тайна е, че треньорът на Левски Георги Иванов усилено търси играч на позицията десен бек. В момента "сините“ разполагат само с Пламен Крумов на този пост.

През лятото Левски направи добър трансфер в дясно на защитата с взимането на национала Радослав Димитров, но месец по-късно той разтрогна договора си. Така Левски остана само с един десен бек - Крумов. Той от своя страна свали рязко формата си, но липсата на алтернатива го държи сред титулярите.

Интересното е, че новият треньор на Левски Димитър Димитров също работи усилено по зимната селекция. Бургазлията също е обсипан с предложения за евентуални нови играчи при "сините“.

Преди няколко дни собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че клубът ще привлече нови футболисти през паузата. Със сигурност един от постовете, на който се търси играч, е десният бек.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички