Завой на "Герена" - взимат Стойчо Стоев вместо Херо


Завой на "Герена" - взимат Стойчо Стоев вместо Херо

2152 0

Треньорският въпрос в Левски продължава да е отворен. Според "Меридиан мач" на "Герена" вече има нова вълна и тя се казва Стойчо Стоев. "Сините" се плашат от увъртането на анонсирания като нов наставник на отбора Димитър Димитров и вече гледат към бившия треньор на Лудогорец, твърди вестникът.

В Левски се притесняват казусът "Херо" да не повтори случая със Станимир Стоилов през лятото. Припомняме, че директорът Георги Иванов се беше разбрал с Мъри да поеме отбора, но заради поредица от събития, за които двамата нямат вина, Стоилов отказа. Това изправи на нокти Гонзо, който много късно започна да търси резервен вариант. В крайна сметка след провала в преговорите с Ивайло Петев и Димитър Димитров той доведе недоразумението Пепе Мурсия.

На "Герена" не искат да повтарят тази грешка и заради това са набелязали солиден вариант за заместник на Херо. "Сините" много добре знаят, че бургазлията си търси отбор в чужбина. Това бе потвърдено и от мениджъра Мирчо Димитров.

Кандидатурата на Стойчо Стоев, който миналия сезон постигна страхотни неща и в България, и в Европа с Лудогорец, е подкрепена от мастити фигури в и около клуба. Самият специалист никога не е крил пристрастията си към "сините". Според запознати в неофициалните разговори Стоев е обявил, че е съгласен да поеме Левски във всеки един момент. Към днешна дата той е без работа, след като ръководството на Лудогорец реши да прекрати контракта му малко след старта на сезона.

Директорът на "сините" Георги Иванов трябва да вземе окончателно решение дали Левски да наеме Стоев. Гонзо е раздвоен, а на този етап уговорката с Херо допълнително го кара да не бърза. Иванов е сигурен в едно - не иска да е треньор на Левски. В тази връзка "сините" със сигурност ще имат нов наставник от януари, а може и по-рано. Дали той ще е Димитър Димитров или Стойчо Стоев, шансовете са 50:50.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички