"Сини" тартори поискаха 5 от 5 за Левски


"Сини" тартори поискаха 5 от 5 за Левски
Снимка: БГНЕС

1062 0

Интересна среща се проведе преди вчерашната тренировка на Левски. Минути преди започването на заниманието от треньорската стая на "Герена" излязоха председателят на Националния фенклуб на Левски Владимир Владимиров и двама от тарторите на "синята" публика в сектор "Б". Триото разговаря с Георги Иванов преди тренировката, докато помощникът му Петър Колев чакаше в тунела на стадиона.

Според "7 дни спорт" тарторите са поискали едно-единствено нещо от Гонзо и футболистите му - пет победи в петте мача до края на годината. На Левски предстои тежка серия, която започва с гостуване на Ботев (Пд) следващата седмица, а после "сините" приемат Литекс на "Герена". Левскарите гостуват на Черно море и Славия до края на мачовете в първенството.

Във всички мачове феновете искат Левски да покаже друго лице и да постигне победи, които да гарантират на отбора място в шестицата. Според привържениците, ако "сините" изпаднат от топ 6, идването на Димитър Димитров след Нова година ще е безсмислено, защото Левски няма да има за какво да се бори до края на първенството. Целта пред отбора обаче задължително трябва да е спечелването на купата, за което се изисква и победа с повече от 2 гола в реванша срещу Монтана. Това е и петият мач, в който тарторите поискаха победа.

Исканията явно не притесниха Георги Иванов, който проведе заниманието в добро настроение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички