Сираков предупредил треньорите на почивката, на футболистите писа слаб (2) срещу Славия


Сираков предупредил треньорите на почивката, на футболистите писа слаб (2) срещу Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1554 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, не скри недоволството си от представянето на отбора срещу Славия в последния изминал кръг от Първа лига. 

Левски победи трудно

"Сините" се наложиха с 1:0 пред много свои тифози в "Овча Купел", но възпитаниците на Станислав Генчев не бяха на нужното ниво. Пред новия клубен подкаст босът обяви, че още на почивката е говорил с треньорите. В крайна сметка е доволен само от пълния актив спечелени точки. 

Признанията на Сираков

"Представянето срещу ЦСКА 1948 и Славия беше на двете крайности. На мача със Славия поставям оценка (6) за трите точки и оценка (2) за представянето на отбора. То беше обидно към всичките тези фенове. Откакто съм бил футболист, не си спомням такова посещение на наши фенове срещу Славия. Поведението на нашите футболисти беше обидно за тях. Още на полувремето го казах на треньорското ръководство. 

Ако искаме нашите фенове да идват повече и повече - футболистите трябва да отговарят на себераздаването. Не можем да печелим всички мачове. Ще допускаме и загуба, това е футбол. Искам всеки мач футболистите да дадат всичко от себе си, пък да става каквото ще.

Вчера казах на треньорското ръководство, че съм им дал пълната власт и може да правят каквото искат, но и аз мога да им държа сметка, ако нещо не ми харесва. Няма да се сърдят, ако им правя забележки, защото е за тяхно добро и доброто на Левски. Ако се бъркам на треньора кой футболист на кой пост да пуска - как после да му държа сметка. Винаги съм се придържал към това мислене", беше категоричен мажоритарният собственик на Левски в новия подкаст на Левски. 

Още: Категорично от Наско Сираков: Ето какво точно е направил Бойко Борисов за Левски

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Левски и ЦСКА с неприятни гостувания за старт в Купата на България

Ако всичко върви по план: Левски и ЦСКА може да делят общ дом

Станислав Генчев пренася успешен модел от Лудогорец в Левски

"Герена" в сегашния си вид отива в историята, от Левски са избрали фирма за строеж на стадиона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички