СНИМКИ: Сангаре и Икенна с първа проява на фенска любов след мача с Макаби


СНИМКИ: Сангаре и Икенна с първа проява на фенска любов след мача с Макаби
Снимка: Sportlive.bg

2967 0

На голям интерес от страна на феновете се радват новите попълнения на Левски през лятото. Тяхната любов и внимание усетиха последните нови в клуба - Клемент Икенна и Мустафа Сангаре, след последната лятна контрола. Снощи "сините" завършиха наравно 2:2 с израелския Макаби Нетаня.

Желана и чакана среща след мача с Макаби

Около час след проверката най-търпеливите привърженици на тима бяха възнаградени с честта да се срещнат лично с част от футболистите, да вземат автограф от тях и да си направят снимки заедно.

Фенове на Левски

Открити към запалянковците в съботната вечер бяха Икенна, Сангаре, Евертон Бала, Марин Петков, Пламен Андреев, Алекс Колев, Асен Чандъров, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами и помощник-треньорът Живко Миланов.

Фенове на Левски

Най-щастливата "синя" фенка

Те се снимаха с около стотината фенове, които останаха след мача, и ги зарадваха с автографи. Една запалянка дори получи половин дузина подписи на футболисти върху синята тениска, която носеше, видя репортер на Sportlive.bg.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Фенка на Левски

Сангаре вдъхнови запалянковците

Трябва да се отбележи, че докато мачът с Макаби вървеше, привържениците коментираха масово в социалните мрежи и в YouTube колко са доволни от изявите на Сангаре и че Левски най-сетне е случил с нападател. А в линка можете да научите любопитни подробности за Сангаре. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички