Станислав Генчев даде "невъзможното" обещание на феновете на Левски преди старта на Първа лига


Станислав Генчев даде "невъзможното" обещание на феновете на Левски преди старта на Първа лига
Снимка: Lap.bg

11326 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори след равенството 2:2 с Макаби Нетаня в последната приятелска среща преди старта на новия сезон. В края на изказването си той даде обещание, че "сините" със сигурност ще победят Локомотив София след седмица.

"Изключително добра контрална среща за нас, тъй като противникът игра по такъв начин, какъвто ни чака в българското първенство. Това беше за нас, че последната контрола преди старта бе точно такъв мач. Чисто игрово това, което мога да кажа е, че продължаваме да създаваме много положения, които да пропускаме с лека ръка, въпреки че вкарахме два гола.

Имахме много ситуации, допуснахме две много груби грешки в защита за двата гола, които получихме. Реално, това бяха единствените по-сериозни грешки - бяхме наказани. Добре е, че ги допускаме сега, за да имаме време да ги изчистим през седмицата и да не се повтарят в първенството.

Още: Левски изоставаше с 0:2, но не загуби: Представи състава, 2-метров гигант впечатли (ВИДЕО)

В ДНК-то на Левски е да се бори до последно - дори когато шансовете не са на нашата страна. Това искам от играчите - да се раздават до край. Да правим всичко възможно да спечелим. Публиката ни подкрепя. Резултатът е Божа работа - понякога ще се получи, понякога няма, но когато оставим всичко на терена възможностите на нашите футболисти са много големи и могат да постигнат големи резултати.

От какво в играчите на Левски не е доволен Станислав Генчев

Със сигурност има напредък. За мен това, което създадохме в атака, въпреки че вкарахме само два гола, е добре. Не ми харесват пропуските. Винаги можем да развием играта. Двете грешки, които допуснахме в защита, са по-притеснителни, защото те са на трима или четирима футболисти - правят една след друга тактически грешки. Предишните мачове не се допускаше, върху това трябва да наблегнем.

Доволен съм от включването на Сангаре. Той малко назад с подготовката, тренира по два пъти тази седмица, малко по-тежки тренировки, затова му дадохме само 20 минути, да усети атмосферата. Икенна пропусна няколко тренировки, едва вчера се включи с останалите съотборници. Той е доста по-добре физически, просто му трябва игрова практика.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ)

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Готови сме на 100% и ще тръгнем с победа в първия мач" - сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички