Станислав Генчев е поел цялата отговорност за селекцията, шефовете на Левски имат съмнения?


Станислав Генчев е поел цялата отговорност за селекцията, шефовете на Левски имат съмнения?
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

2403 0

Има само една седмица до старта на новия сезон в Първа лига, но едва ли са много отборите, които могат да кажат, че са напълно подготвени за него. Левски осъществи няколко трансфера, но все още има позиции, на които се очаква подсилване.

Треньорът Станислав Генчев е поел цялата отговорност за привлечените до този момент футболисти, докато част от управата на клуба има известни съмнения, че част от тях наистина ще бъдат полезни, твърди "Мач телеграф". Допълва се, че Наско Сираков не се бърка в работата на треньорския щаб.

Един играч буди огромни съмнения в ръководството на клуба

Още: Ново 20: Не приоритетна цел, а краен вариант е Андреа Христов за Левски

Според изданието повод за разногласия е нападателят Мустафа Сангаре, който допреди 5 години не е играл футбол. А през 2021 година е преживял тежко заболяване на гръбначния стълб, предизвикано от бактерии, като не е играл почти година в Амиен – първият му професионален клуб.

Дори и при медицинските прегледи е показало, че той е имал проблем с коляното си, но се е оказал незначим.  В ръководството имат съмнения и в други от новите играчи, най-вече за вратаря Матей Маркович

Има и още един проблем пред Левски - какво ще се случи с футболистите, които не влизат в плановете на специалиста. Поне четирима от титулярите при Николай Костов най-малко се очертават да бъдат резерви през новата кампания. Клубът обаче няма никакво намерение да им къса договорите и да плаща огромни неустойки. Единствено може да се направи изключение за Асен Чандъров, който най-вероятно ще се завърне в Септември без финансови условия.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Още: Джавад Ел Джемили сам е поискал да напусне Левски, Генчев държи да остане

Левски - Макаби (Нетаня) по ТВ: Къде да гледаме последната контрола и официално представяне на "сините"?

Летен трансферен прозорец в Първа лига: ЦСКА 1948 продаде Педриньо в турския елит (ОБНОВЯВА СЕ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички