Станислав Генчев с важно решение в Левски - бъдещето на Галчев, Петков и Ел Джемили е ясно


Станислав Генчев с важно решение в Левски - бъдещето на Галчев, Петков и Ел Джемили е ясно
Снимка: БГНЕС

1994 0

Левски загуби с 0:1 от Ботев Пловдив на "Колежа", което сериозно поставя под съмнение амбициите за титла, заявени от треньора Станислав Генчев. Въпреки че сините останаха с числено предимство след червения картон на защитника Йонас Там в 63-ата минута, те не успяха да използват тази възможност и си тръгнаха с поражение от Пловдив.

Още: 2 седмици преди Вечното дерби: ЦСКА отнесе Левски със 7:0

Генчев взе важно решение за Левски

Генчев опита да промени хода на мача с три смени, като на терена се появиха Джавад ел Джемили, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков. Въпреки тези усилия, триото не само не подобри играта на Левски, а дори я влоши. Ел Джемили продължи да разчита прекалено на индивидуални действия, проваляйки обещаващи атаки.

Галчев пропусна да използва по-добре шанс, създаден от Ел Джемили, а Марин Петков допусна грешка, която доведе до гол за Ботев, след като Вини Трибуле се възползва от топката, отбита от Петков.

Според "Тема Спорт" представянето на тримата футболисти не им е спечелило никакви дивиденти и поради тази причина те ще продължат да са на пейката на "сините".

В последните мачове се забелязва спад в играта на Левски, което контрастира с началото на сезона, когато смените на Генчев носеха позитивен ефект и голове. Този спад в ефективността на резервите и цялостната игра на отбора поражда сериозни въпроси относно шансовете им за трофеи този сезон.

Още: Гавра след загубата: Левски опитва да спечели пари на гърба на Ивелин Попов (СНИМКИ)

Официално: Левски насрочи контрола преди Вечното дерби

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички