"Стоичков ми се обади, след като бихме ЦСКА за Купата": Любимец на феновете на Левски с интересна история


"Стоичков ми се обади, след като бихме ЦСКА за Купата": Любимец на феновете на Левски с интересна история
Снимка: Lap.bg

1668 0

Един от футболистите, превърнали се в любимци за привържениците на Левски в последните години - Георги Миланов, разказа любопитна история. Тя касае момента, в който "сините" записаха най-важната си победа за последните над 10 години над големия враг си враг ЦСКА.

Христо Стоичков се обадил на Георги Миланов след победата на Левски над ЦСКА във финала за Купата

Разбира се, става въпрос за финала за Купата на България, в който Илиян Стефанов се превърна в герой за победата с 1:0. Оказва се, че Миланов е имал интересно обаждане от иконата на "армейците" Христо Стоичков малко след финала.

Двамата са в чудесни отношения още от съвместния им период в Литекс, като Миланов дори е бил канен на два иконични мача, организирани от Стоичков, на които са присъствали куп световни звезди. Камата още веднъж демонстрирал уважението си към Георги Миланов.

В момент, в който Миланов е празнувал в ресторант със своите съотборници, Стоичков потърсил халфа по телефона и му честитил трофея - въпреки болката от загубата за неговия любим отбор. Това разказа самият бивши "син" играч в подкаста "Код спорт". Освен това Георги Миланов призна, че мечтата му е да се завърне в Левски и да приключи кариерата си там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички