Бивш шеф на Левски: ЦСКА няма спокойствието и хармонията, на които се радват "сините"


Бивш шеф на Левски: ЦСКА няма спокойствието и хармонията, на които се радват "сините"
Снимка: LAP.BG

631 0

Бившият изпълнителен директор на Левски - Павел Колев, коментира представянето на тима през настоящия сезон. Той каза няколко думи и за намиращия се в криза ЦСКА, който бе победен от "сините" в дербито.

Добри думи за Генчев и Левски

"При Генчев Левски има последователност, систематичност, доста зрял подход, без кой знае какво изхвърляне. Опит, и то никак не безуспешен, да се изгради някакъв игрови стил.

В Левски има спокойствие, в ЦСКА - не, смята той

Аз съм сигурен, че ако попитате Станислав Генчев, и той ще каже, че е далеч от това, което иска да вижда. Левски опитва да изгради нещо трайно.

Още: Грандиозни проблеми за Черно море преди Ботев Пловдив и Левски

Такова излъчване има и самият клуб - има спокойствие, стабилност. Има ясно разпределени функции и отговорности. Това е добре за всички, които обичат този клуб", коментира той пред "Диема спорт".

"ЦСКА е в доста специфична ситуация"

"На ЦСКА трябва да се отдели отделно предаване, защото те се намират в доста специфична ситуация. Позицията на "червените" не отива на историите и традициите на този клуб.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Те изграждат нов отбор и паралелно нов клуб с цялата организационна структура. Те назначават нови хора, нови директори. Те градят и нов стадион в момента. Това би трябвало да означава, че ЦСКА ще има нужда от доста време, за да постигне спокойствие и хармония, която виждаме в лагера на вечния му съперник. Няма база за сравнение между двата столични гранда", категоричен е Колев. А ето защо Левски може да стане шампион, според Войн Войнов.

В Бояна не трепнаха: БФС е крайно разочарован от Караиванов и ръководството на Левски

"Парите в сакове убиват": Бивш шеф на Левски, казал много истини за "сините", коментира Любо Пенев и Крушарски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички