Треньор със статут на легенда в Левски предрече много успехи под ръководството на Станислав Генчев


Треньор със статут на легенда в Левски предрече много успехи под ръководството на Станислав Генчев
Снимка: Официална фейсбук страница на Локомотив София

1348 0

Легендарният български треньор - Георги Василев-Гочето, който остави огромна следа в родния гранд Левски, коментира назначаването на Станислав Генчев за наставник на "сините". Той вярва в младия специалист и предрече много успехи за столичния гранд.

Гочето вярва в Станислав Генчев

"Станислав Генчев имаше зад гърба си богат опит като футболист, минал през доста отбори. Нивото в тези отбори не е било ниско, той винаги е бил на върха във футбола – Левски, Лудогорец. Това е страхотна възможност, от която той трябва да се възползва. Той е умен човек, трябва да се прехвърли в тази категория", заяви Василев за Дарик радио и dsport.

Още: Левски се изфука с Хосе Кордоба и 7 българи

"Той има достатъчно опит в треньорската практика, за да не се притеснява от тази мисъл къде ще е бъде. Това е предизвикателство за треньор със самочувствие и желание. Той трябва да влезе в този треньорски свят да бъде на високо ниво. Треньорите на големите отбори са важни фигури. Левски е в период, в който има настроение към амбициите на Станислав Генчев и появата на неговата фигура е хубаво".

"Станислав Генчев ако изгради отбор, има желание, резултатите са добри, реални според това, което има, то това ще е успех за неговото развитие. Крайната цел на Левски друго освен първото място няма. На фона на това, което Левски има, мисля, че Станислав Генчев трябва първо да вкара стабилност в отбора, ако го направи, то ще бъде успешен", добави още Гочето.

"Левски да си плати" - заформя се мениджърска интрига около Станислав Генчев?

25-годишният Ангел Бастунов ще бъде второто ново попълнение на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички