В големия пек без отстъпление: Фенове на Левски подготвиха пътеходите на сектор "А" за новия сезон


В големия пек без отстъпление: Фенове на Левски подготвиха пътеходите на сектор "А" за новия сезон
Снимка: Трибуна Левски

1050 0

На чудесна инициатива беше сложен успешен край броени дни преди началото на сезон 2024/25 в Първа лига. Тя се случи на стадион "Георги Аспарухов", където фенове на Левски облагородиха сектор "А" преди първото домакинство за кампанията.

Какво предвиждаше инициативата?

Инициативата предвиждаше подготовка, почистване и боядисване на пътеходите. Организатор на благородната акция беше "Трибуна Левски".

Страницата събра познати и непознати им фенове, с които заедно премахнаха компрометираната част от старата хидроизолация на пътеходите, отстраниха прахта и боклуците, за да подготвят стъпалата и след това нанесоха течна хидроизолация за запечатване на пътеходите.

След това беше боядисано с жълта светлоотразителна боя за пътна маркировка. Голяма част от дейностите бяха извършени при температура от 37 градуса на сянка, но това не отказа никой от доброволците. Във вчерашния ден всичко по пътеходите беше завършено успешно.

Левски започва сезона с гостуване на Локомотив (София) в "Надежда". Първото домакинство на "сините" е на 26 юли, когато посрещат Ботев (Враца).

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички