Желан от БГ клубове, но въпреки това 6 месеца без отбор: Звезда се врече във вярност на Левски


Желан от БГ клубове, но въпреки това 6 месеца без отбор: Звезда се врече във вярност на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

15971 0

Халфът на Динамо Букурещ Георги Миланов, който е и бивш играч на Левски, даде любопитно интервю, в което коментира различни теми. 32-годишният футболист не възнамерява скоро да прекратява кариерата си, тъй като води доста професионален начин на живот и смята, че това ще му позволи да играе по-дълго.

Договорът му с румънския тим изтича през това лято, като призна, че се водят преговори за преподписване. Освен това той сравни феновете на Динамо Букурещ с тези на Левски. Ето какво още сподели за "сините" от България - за новия старши треньор Станислав Генчев и за разединението.

"Пожелавам успех на Левски, виждам, че имат нов млад треньор, пожелавам му успех, феновете да са единни, защото така Левски ще върви нагоре. С оглед на работата, която свършиха Станислав Генчев и Живко Миланов в Крумовград през последните месеци, заслужават да водят отбор като Левски, изключителни професионалисти. Радостен съм, че такива млади хора, българи, които носят в себе си ДНК-то на Левски, ще бъдат треньори.

Още: С милиони аванс: Най-скъпите БГ футболисти - Левски разказа играта на ЦСКА и Лудогорец (ГАЛЕРИЯ)

Почти всички мачове съм гледал на Левски, винаги съм стискал палци. Като фен съм се ядосвал на загуби и съм се радвал на победи. Клуб като Левски да не играе в Европа е шок на фона на другите отбори. Надявам се нещата в Левски да са по-добри, най-вече да има обединение, защото когато бях в Левски, треньор, ръководство и фенове бяха едно, и видяхте какви бяха резултатите година и половина" - заяви пред "Дарик радио".

Георги Миланов призна, че никога няма да предаде Левски - отговори дали може да се върне

Георги Миланов в Левски

Освен това призна, че му е било тежко, докато е бил без отбор, но и че е нямало как да предаде феновете на Левски, подписвайки с друг български тим, въпреки че е имал оферти.

Още: Генералният спонсор на Левски с голямо искане към Наско Сираков: Той го изпълнява съвсем скоро

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Тежко е като цяло, футболът ми липсваше, тези 6 месеца бяха тежки. Всеки днес ме питаха какво става, но имах мисия, не можех да предам феновете на Левски, затова не подписах с друг български отбор. Това е най-радващото за мен. Имаше предложения от български отбори.

По принцип не мога да коментирам моето бъдеще, водя разговори с Динамо, мога да водя разговори с всеки един клуб. В момента съм щастлив, в бъдеще всичко е възможно" - каза още той. А в първото си интервю като старши треньор на Левски Станислав Генчев сподели за изисквания, които е имал към Сираков и Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички