Крушарски не само си тръгва от Локомотив Пловдив, но иска да му се възстанови 7-цифрена сума


Крушарски не само си тръгва от Локомотив Пловдив, но иска да му се възстанови 7-цифрена сума
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1865 0

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, взе участие в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT, където заяви, че напуска клуба с високо вдигната глава и няма как да се върне назад.

Думите на Христо Крушарски

Още: "Спирам парите - край на проекта": Крушарски каза колко милиона иска за Локо Пловдив и избухна

"Ситуацията в Локомотив Пловдив е доста тежка за мен. Разделям се с нещо, което съм творил 9 години. Никога не съм бил в такава форма за такива действия. Този път чашата на търпението преля. Аз си събирам багажа и си тръгвам от Локомотив с високо вдигната глава", заяви Крушарски.

"Аз доста обиди съм преглътнал преди 4-5 години, но сега малко ми дойде в повече. Едва ли един човек, който налива пари във футбола, трябва да се отнасят някои хора, не всички, защото има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат. Това ще доведе може би до много хубав край за Локомотив Пловдив".

"Всичко дойде от момента, в който започнаха да валят обидите към мен. Аз съм доста търпелив човек, хора като Коце Думенов и това ми го написа и Наков. Няколко човек, те искат да седнат на коня да го яздат, но без да го хранят. Потърпевщи ще са децата, футболистите и общността на Локомотив".

"О, боже мой. Колко пъти съм им предлагал да вземат да го направят. Колко пъти съм им предлагал да управляват заедно. Има и живи хора. Не само да говорят глупости, вече ми е смешно да ги слушам. Аз съм правил няколко събрания, даже на последното си говорихме на тази тема. Попитаха ме дали имам против някой да дойде да управлява. Къде е този човек? Аз нямаше да се поддам на провокацията, защото акциите са в мен. Аз мога да правя с тях, каквото си искам. Няма да се поддам на никакъв натиск и заплахи. Аз съм оцелял в най-трудните години, пък сега да се плаша от някакви, които не са дали един лев за този отбор. Не са си купили карти, билетите им били скъпи - боже мой. С голямо разочарование си тръгвам. Локомотив ми беше като дете и съм се грижил за него".

Още: Емблематична фигура напуска Локомотив Пловдив

"Аз тази оферта съм я обявил на предишните сбирки, явно им е къса паметта. Аз им казах, че 1 милион съм дал за базата, 2 ще дадат отгоре и си тръгвам. Тази година съм похарчил 1.8 милиона и сега си търся петте милиона".

"Всеки си има глава на раменете и всеки си решава сам. С тези хора съм работил толквоа години, сигурно съм заслужил тяхното уважение и те моето. Попитайте футболистите, дали има нещо, което не е така от това което казвам. Аз тук в латинска Америка видях колко работят треньорите, те спят на треньора, а нашите идват за по 50 минути претупват и си тръгват. Ние не правим тренировки, ние убиваме времето и гледаме да си вземем парите".

"Ние с Любо сме си приятели отдавна. Но приятелството няма общо с приятелството. При мен близките са най-газени".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Да му мислят тези които ровят. Тези които искат Крушарски да си тръгне и той си тръгва и той няма да се върне. Аз приключиих с Локомотив. Говорих си с Бонев вчера, каза че му е тъжно и жално. Има хора, които ги боли, мен също ме боли. Има стотици лоялни хора към клуба. Тук не става въпрос за Христо Крушарски, а за Локомотив Пловдив".

"Да кажат тези които ни докараха до това положение. Да излязат с имената си. Аз разбрах кои ровят напред-назад, обикалят като кучета пред касапница да търсят спонсори. Кой ще дойде да го плюете? Какво им пречи вратарят? На 20 години, играе нормален футбол. Знаете ли каква е истината според мен? Тази история върви заради тази проклета трибуна, която трябва да я построи някой. Тук има хора, които искат само да лапат, а не да дават".

Още: Заради насъбралото се напрежение: Масови оставки в Локомотив Пд

"Изчакайте малко, с Пиргов сме докарали футболисти. Има доста футболисти, Локомотив има най-добрият отбор, който е имал от мойто време. Тези хора искат някой да купува нещо, а да не знае какво. Аз не взимам на кило. И съм докарал футболисти, от които ще печели Локомотив, а не Христо Крущарски. Не съм взел един лев от продадени футболисти. Има счетоводство, хора, които са работили с мен и това може да се провери. Аз си тръгвам с вдигната глава и изобщо Локомотив е затворена страница".

"Може да ми дожалее само за децата. Защото тези деца аз ги издържах през цялото време, докато не бях в Локомотив. Аз лично плащах заплатите на треньорите. Затова те излизат с такава позиция", каза още бизнесменът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички