От "Лаута": ЦСКА и "Левски" още не са ни се издължили


От "Лаута": ЦСКА и "Левски" още не са ни се издължили

892 0

ЦСКА и Левски продължават да не са се разплатили с Локомотив (Пловдив). За това алармира административният директор на "черно-белите" Атанас Узунов пред "Тема Спорт". "Червените" дължат пари за преминаването на Пламен Крачунов на "Армията", а "сините" за трансфера на Аймен Белаид, който бе привлечен в началото на годината.

"Всичко каквото трябва е предприето. Но още не са се издължили. А тези пари ни трябват, за да може и ние да се разплатим с футболисти, които са напуснали Локомотив. Да може да продължи съществуването на тима. Получава се един омагьосан кръг в българския футбол. За нас парите са доста, става въпрос за шестцифрени суми и от Левски, и от ЦСКА. Те са жизненоважни за нас”, заяви Узунов.

По отношение на сроковете, които от "Лаута" са дали на "сини" и "червени", той каза:

"Проявяваме колегиалност и разбиране в даден момент. Виждаме какво е финансовото състояние на почти всички отбори. Но когато и ние сме подложени на натиск и от БФС, и институции, се получава този омагьосан кръг", добави бившият международен съдия.

Относно намиране­то на генерален спонсор, който да удари сериозно рамо при издръжката на клуба, той каза:

"Работим по въпроса, търсим постоянно, не сме спрели. Надяваме се на някаква светлинка. Сега е малко облачно, но вярвам, че и на нашата улица ще изгрее слънце".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

За евентуалното връщане на Веселин Марешки на "Лаута", Узунов заяви: "В много добри приятелски отношения съм с него. Това, че сме се видели, че сме изпили по едно кафе, не означава нищо. Да, не отричам, че сме говорили както за бизнеса му, така и за Локомотив. Но нищо по-конкретно. Той е човек, който не го е вълнувал спортът, но малко или много Локомотив му е влязъл в сърцето, не го е забравил".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички