С 2 гола за 9 минути Крумовград наказа Локо (Пд) и задълбочи кризата на "Лаута"


С 2 гола за 9 минути Крумовград наказа Локо (Пд) и задълбочи кризата на "Лаута"
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

211 0

Крумовград победи Локомотив (Пловдив) като гост в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Тимът на Атанас Рибарски се наложи с 2:0 след попадения на Серкан Юсеин и Матеус Енрике. Те бяха реализирани в рамките на 9 минути през първото полувреме.

Загубата задълбочи кризата при "черно-белите", които записаха четвърти пореден мач без победа. За гостите това бе трета победа в последните 4 срещи в лигата и тя качи тима на девета позиция в класирането. 

Гостите поведоха в 23-ата минута след отлична контраатака. Момчил Цветанов изведе майсторски Матеус Енрике отдясно, той пък подаде към Серкан Юсеин, който от чудесна позиция реализира. 

Още: Фенклубът на Локо Пд отново скочи Христо Крушарски: 1 лев не е равен на 5 млн. лева

Девет минути по-късно Крумовград дублира своя аванс след грешка в защита за "черно-белите". Рафаел Фуртадо пропусна подаване на Цветанов в наказателното поле, за да стигне топката до Матеус Енрике, който отблизо не сгреши - 0:2. 

В рамките на 3 минути двата тима стигнаха до две греди - първо в 65' Христо Иванов нацели стълба, а 3 минути по-късно и ударът на Диего Рапосо се отклони в гредата. В 90' пък Янко Георгиев се намеси решително след изстрел на Хайдаров, който можеше да окрили домакините да погледнат към точката. 

Това бе четвърти пореден мач без победа за "смърфовете" в шампионата и те се смъкнаха до десетата позиция в класирането. Крумовград се изкачи до деветото място с 12 точки, колкото има и Локомотив. 

Още: Любо Пенев не се сдържа - изстреля огромна тирада и отсече: С Крушарски не сме приятели

Ужасяващи грешки доведоха до крах за Ботев Враца срещу Крумовград (ВИДЕО)

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички