Базел прати главния си скаут в Разград


Базел прати главния си скаут в Разград

1571 0

В Базел очакват много тежки двубои с Лудогорец в Шампионската лига. Именно заради това швейцарците пращат в Разград за днешния мач на "орлите" с Хасково своя главен скаут Руди Збинден.

Преди малко повече от година, когато двата тима се срещнаха в плейофа за влизане в групите на Шампионска лига, дойде човек от щаба на Збинден. А сега идва именно той. Друг е въпросът, че Лудогорец няма да бъде този, с който "орлите" ще се изправят срещу Базел другата седмица.

Георги Дерменджиев е решил да направи няколко промени, пише "Меридиан мач". На вратата ще излезе Владо Стоянов, тъй като Милан Борян се прибра едва вчера в България. Пред него ще действат Кайсара, Терзиев и националът Александър Александров, който обаче не записа и минута срещу Хърватия и Норвегия. Ляв бек ще е Браян Ангуло. Козмин Моци, Йордан Минев и Светослав Дяков ще получат почивка. В средата на терена ще действат Анисе и Ешпиньо. По крилата ще са Дани Абало и Върджил Мисиджан, а Вандерсон ще смени Марселиньо, който има здравословни проблеми през последните дни. На върха на атаката ще е Роман Безяк, тъй като Юнес хамза бе ангажиран с националния тим на Тунис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички