Доволният Дерменджиев отбеляза странна ситуация при гола на грузинците срещу Лудогорец


Доволният Дерменджиев отбеляза странна ситуация при гола на грузинците срещу Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2318 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от своя отбор след победата с 3:1 над Динамо Батуми в първия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Дерменджиев е доволен от резултата

Относно дали бързите два гола са успокоили разградчани: "Разбира се, това са два гола, които ги отбелязахме. Отборът се успокои, на нас ни е нужен добър резултат. 3:1 е добър, въпреки че при техния гол някой свири и играчите спряха", заяви той, визирайки, че при гола на грузинците се чу съдийски сигнал, но явно не от главния рефер.

"Не е имало отпускане, играем първи мач, докато на тях е трети официални. Не сме в 100% игрова форма. Бих го оценил много добре, всички се сложиха и всички искаха да играят. Това  е добър резултат.

"Това е оръжие, но този трети гол бе индивидуално качество на Витри. Това е тактическа постановка, която съобразяване, имат добра атака и по-слаба защита. Няма как да има отпускане, това не влиза в никакви сметки. Това са мачове, които да се печелят. Мисля, че има проблем с адуктора", допълни относно смяната на Антон Недялков.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички