Green Boys Razgrad с позиция: Не чоплете семки и не сривайте психиката на футболистите!


Green Boys Razgrad с позиция: Не чоплете семки и не сривайте психиката на футболистите!
Снимка: Lap.bg

3556 0

Организираните фенове на Лудогорец от фракцията Green Boys Razgrad излязоха с позиция след домакинския резил в квалификациите за Шампионска лига. 

Ултрасите с позиция

Във вторник "орлите" допуснаха 7 гола в "гнездото" и логично отпаднаха от Карабах. От Green Boys Razgrad са категорични, че сега клубът трябва безрезервно да бъде подкрепен, но има голямо разочарование от атмосферата в трибуна "Моци". 

Позицията на Green Boys Razgraд

"За днескашният мач може да говорим и до утре, но едно нещо стана, което трябва да бъде споделено…

Преди това да уточня, че агитката както знаете е място, в което се събираме, пеем, забавляваме се и подкрепяме отбора най-вече, като също имаме цел да запалим малките дечица по отбора, както и да се радват на отбора и по възможност да пеят заедно с нас. Днес докато пеем (на нашето място, които всички знаят къде се намира) и се опитваме да вдигнем феновете въпреки лошата игра, едно по ВЪЗРАСТНО момченце, без коса, плюещ нон стоп или с една дума ВРЕДИТЕЛ на отбора се ядоса, че явно подкрепяме отбора и реши да се направи на ,,мъж’’ пред най-малките на възраст членове на фракцията ни, че дори да скача на бой. Не е ли редно, точно на тези ентусиазирани момчета да им дава добър пример, вместо да се държи като най-големия обитник пред повече от 10 000 човека на стадиона?

Друго нещо, което искаме да кажем в поста е, че няма отбор който да е настроен всеки мач да печели без да допуска загуби и не е редно, вие като ,,фенове’’ на отбора да ги оплювате и да им сривате още повече психологическата нагласа, като се изказвате все едно са роботи и тряба всеки мач въпреки всичко да им е победа. Това няма нищо общо с фенството, а ако сте дошли на мач само за да псувате отбора, да си показвате селянията и да люпите семки, по-добре недейте да идвате на мач, или поне бъдете в сектора при останалата селяния и фенове на слънчогледа!

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Стадиона е място, в което отбора се подкрепя въпреки всичко! Най-доброто предстои, само Лудогорец!

П.Ц. Сега призоваваме на мачовете от първенство, да подкрепяме отбора на 100%, а с това ще дойдат и резултатите, бъдете сигурни", написаха от фракцията в социалните мрежи. 

Още: Лудогорец взе решение: уволнява Георги Дерменджиев, Сираков ще води тима срещу Левски?

След кошмара в Разград: Лудогорец постави срамен за България антирекорд

Ако някой ще спира Левски, то това е Лудогорец - Станислав Генчев страда жестоко

“Лудогорец е много силен клуб, но...”: Дерменджиев обясни резила с 2:7 от Карабах

Резил за историята: Лудогорец отпадна от Шампионска лига с най-голямата загуба в Разград (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички