Кирил Домусчиев: Всички ни скачат - сякаш сме Реал Мадрид или Барселона, уморително е


Кирил Домусчиев: Всички ни скачат - сякаш сме Реал Мадрид или Барселона, уморително е
Снимка: БГНЕС

4363 0

"Глас от миналото" е най-новата рубрика на SportLive.bg. Чрез нея припомняме на читателите значими изказвания от видни фигури в спорта, които са отекнали с годините. Някои от тях са емблематични, други култови, а трети позабравени. Големи заявки, дадени обещания, слова, които са валидни и днес, забавни изказвания - всичко, което си заслужава да бъде припомнено.

В този материал ще ви върнем към една от малкото публични изяви на благодетеля на Лудогорец Кирил Домусчиев. Човекът, който е с голямата заслужа за това "орлите" да творят история и вече 13 поредни години неминуемо да са шампион на България.

Става въпрос за интервю пред престижното испанско издание AS, което се състои през месец септември преди вече близо 10 години (2014-а). Разбира се, всички помним епичните мачове на тима в Шампионска лига, където срещна и Реал Мадрид.

В тогавашното интервю за AS Домусчиев споделя, че всички скачат срещу отбора, все едно играят срещу Барселона или Реал Мадрид. Посочи, че това се отразява на тима и уморява. Ето как отговори на въпроса дали възприемат тима като гранд в България.

"Има проблем по тази тема. Всички ни скачат сякаш играят срещу Барселона или Реал Мадрид. Срещу нас са на 150%, а това ни се отразява. Това уморява, защото е трудно да пазим фокуса в родния шампион и в Европа" - отговаря Домусчиев.

Кирил Домусчиев не е в Лудогорец с цел печалба

Защо Кирил Домусчиев е в Лудогорец?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Освен това Кирил Домусичев признава в онова интервю отпреди близо 10 години, че не го прави с цел печалба: "Не съм от хората, които ще налеят пари и ще чакат печалба" - споделя тогава той.

Вижте и още от рубриката на SportLive.bg - "Глас от миналото".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички