Лудогорец преподписва с Жуниор Кайсара


Лудогорец преподписва с Жуниор Кайсара
Снимка: Иван Йочев

1814 0

Защитникът на Лудогорец Жуниор Кайсара ще сложи подписа си под нов договор в най-скоро време.

Бразилецът, който е сред най-важните играчи в селекцията на Георги Дерменджиев, още не е преподписал, а актуалният му контракт с шампионите изтича в края на сезона.

25-годишният десен защитник прави страхотен сезон, като привлече вниманието на редица отбори от Западна Европа. Съвсем логично в Разград ще седнат на масата за преговори с него, след като има реална опасност да го изгубят, пише "7 дни спорт".

Както е известно, към Кайсара има сериозен интерес, а през зимата той може да започне да преговаря с всеки един отбор, тъй като ще има само 6 месеца оставащ договор. По този начин Лудогорец ще рискува да го изпусне и без трансферна сума.

Самият футболист има огромно желание да остане в Лудогорец, като в тима се чувства добре. Очаква се около договора му да няма спънки, а въпросът може да бъде решен още по време на паузата за националните отбори, когато Лудогорец ще почива. Кайсара дойде в Лудогорец през лятото на 2012 г. по изричното настояване на бившия мениджър Ивайло Петев. Той се наложи от самото начало, а при Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев показа сериозно израстване. През миналия сезон Кайсара завърши с 12 асистенции във всички турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички