Мач ще има! Лудогорец пусна билетите за Левски и предупреди "сините" фенове


Мач ще има! Лудогорец пусна билетите за Левски и предупреди "сините" фенове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3030 0

След съмненията в последните дни дали ще има мач между Лудогорец и Левски, то изглежда, че вече е взето окончателно решение. "Орлите" обявиха, че от утре (15 август) ще бъдат пуснати в продажба билетите за двубоя, който е насрочен за събота от 21:15 часа на "Хювефарма Арена".

От Лудогорец отправиха специални предупреждения за феновете на "сините", както и че всички билети трябва да бъдат разпечатани на хартия.

Ето и цялото съобщение от разградския клуб:

"ПФК Лудогорец съобщава на своите фенове, че утре (15 август) пуска в продажба билетите за мача от V кръг на efbet Лига срещу Левски (София). Двубоят е в събота (17 август) от 21,15 ч. на стадион "Хювефарма Арена". Входни талони ще се продават на базата „Гнездо на орли“ всеки ден от 10.00 ч. до 18.00 ч.

Феновете на гостуващия отбор могат да закупят билети онлайн на адрес: https://tickets.ludogorets.com Онлайн продажбата ще бъде активна утре (15 август) от 10.00 ч.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

ВАЖНО: ОНЛАЙН БИЛЕТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗПЕЧАТАНИ НА ХАРТИЯ.

В деня на мача събота (17 август) ще работи и билетната каса на ул. „Васил Левски“ от 13,00 ч. до началото на срещата, а в 17,00 ч. за гостуващите фенове ще отвари касата на Сектор "Г".

Цените на билетите за мача с Левски (София) са както следва:

Сектор „В“ – блокове 1,2,5 и 6 - 15,00 лв.

Сектор "В" - блокове 3 и 4 - 25.00 лв.

Сектор „Б“ (Моци) – 12,00 лв.

Сектор „Г“ – 12,00 лв.

ПФК Лудогорец информира всички, че на двубоя с Левски (София) ще има засилен контрол по входовете на "Хювефарма Арена", като привърженици с фен атрибути на гостуващия отбор няма да бъдат допускани в домакинските сектори.

Бъди на стадиона! Подкрепи "орлите"!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички