Официално: Новият треньор на Лудогорец извървя пътя от третия отбор


Официално: Новият треньор на Лудогорец извървя пътя от третия отбор
Снимка: БГНЕС

13816 0

Лудогорец обяви, че два дни преди дербито с Левски е била приета оставката на Георги Дерменджиев. Треньорът е поел отговорност за срамната загуба с 2:7 от Карабах. 

Дерменджиев на дузпата

Сега временно на поста ще се озове треньорът на втория отбор - Захари Сираков, който е двукратен шампион с левски. С Дерменджиев си тръгва и Тодор Живондов. За треньора това беше трети период в клуба. 

Съобщението от Разград

Ръководството на ПФК Лудогорец прие оставката на старши-треньора Георги Дерменджиев, която беше депозирана след тежката загуба от Карабах в III предварителен кръг на Шампионската лига. Дерменджиев си взе довиждане с играчите преди тренировката вчера, а днес договорът му официално бе прекратен. С него си тръгва и помощникът му Тодор Живондов.

Временно отборът ще бъде воден от старши-треньора на Лудогорец II Захари Сираков с помощник Светослав Дяков и треньор на вратарите Здравко Здравков. Сираков е в Лудогорец от януари 2021 г., когато е назначен за треньор а Лудогорец III. В края на 2023 г. той пое Лудогорец II, с който постига забележителни резултати от началото на сезона във Втора лига. Към момента дубълът на Лудогорец, в който преобладават 16-17 годишни юноши от Академията заема първо място във временното класиране.

За Георги Дерменджиев това бе третият период начело на Лудогорец, в който той стана шампион на България и гарантира поредно участие в груповата фаза на европейските клубни турнири.

Още: Феновете на Левски се редят на опашка, за да се сдобият с билет за дербито с Лудогорец

Силен старт, който да не е кратък фойерверк – Левски има защо да мечтае срещу Лудогорец, а и не само

Официално: Лудогорец обяви Георги Русев и даде важна подробност

Лудогорец громи при Георги Кабаков, с Левски са равни само по един показател при него

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички