Петричев готви чудовищно завръщане в Лудогорец


Петричев готви чудовищно завръщане в Лудогорец

17129 0

Интересен ход се готви в Лудогорец след сътресенията през последните седмици. Оказва се, че пред завръщане в тима е не кой да е, а най-голямата легенда на клуба - Марселиньо. 

Бразилският ас, който изгради футболното си име в Разград и дори игра за националния отбор на България, може да се озове на "Хювефарма Арена" в края на годината, пише "Тема Спорт". 

„В момента работя като мениджър. Говорих с изпълнителния директор Ангел Петричев. До края на годината може да се завърна в България. Лудогорец ми е на сърцето“, заяви пред „Тема Спорт“ Марселиньо.

Още: Генчев отсече категорично: Има една голяма разлика между Левски и Лудогорец

Марселиньо може да се завърне в Лудогорец

Под каква форма би могъл да се завърне бразилецът все още не е ясно. Тъй като в момента е мениджър, може да е един от хората, които помагат за селекцията на тима, особено с връзките, които има в Бразилия. 

Марселиньо обаче не решава най-големия проблем пред Лудогорец - кой да е следващият треньор на тима. Към момента, Захари Сираков води заниманията на тима и вече спечели в дебюта си срещу Левски. Въпреки това, в Разград, поне засега, не се очаква той да е треньор - нещо повече, след 19 смени и 14 треньори в Лудогорец са решили да направят коренна промяна в избора на специалист

Захари Сираков: Мачът с Левски даде допълнително самочувствие на Лудогорец преди този в Европа

Лудогорец има в пъти по-срамен момент от 2:7 в Европа - кошмарът гледа "орлите' право в очите

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички