В стила на Генчев: Йовичевич посочи съперниците на Лудогорец, които искат да бъдат шампиони


В стила на Генчев: Йовичевич посочи съперниците на Лудогорец, които искат да бъдат шампиони
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

359 0

Новият треньор на Лудогорец - Игор Йовичевич, коментира успешния старт начело в Разград. Бившият специалист на Шахтьор Донецк дебютира с 2:0 срещу Ботев Враца при символично гостуване в... Разград. 

Успешен старт

В първия си коментар пред медиите хърватинът обърна внимание на важното предстоящо гостуване на Виктория Пилзен. Той сподели наблюденията си и кои са основните претенденти за титлата всеки сезон. 

Коментарът на Йовичевич

"Най-важното е това, което показваме в мачовете, да е това, което тренираме. Да спим, да се възстановяваме и да тренираме като шампиони. Когато се раздаваш на 100%, това прави разликата. Опонентът също играе и се раздава. Видяхме днес много добър отбор като Ботев Враца – бореха се много, бяха концентрирани, имат високи футболисти.

Знам, че има няколко отбора, които искат да са шампиони – Левски, ЦСКА, Ботев. Трябва да бъдем готови. Има и други места, където можем да сбъркаме, но това е футболът. Трябва всеки да е мотивиран за всяка една среща. Искаме да се представим добре, но няма да е лесно. Имаме такъв статут, че не можем да слизаме по-долу. Трябва да мечтаем. 

Двубоите в Европа със сигурност са трудни. Винаги опцията да победим е водеща. Но няма как да не страдаш в дадени периоди. Трябва да видиш какво ти дава противникът, но да търсиш опцията да победиш. Още от утре се готвим за Виктория Пилзен. Труден двубой ще е. Грешките се наказват на това ниво", обясни новият специалист на Лудогорец. 

Още: Лудогорец спечели гостуването си на Ботев Враца в Разград (ВИДЕО)

Коя от 4-те треньорски смени в Първа лига този сезон се оправда от резултатите?

Звезда на Славия Прага: В Разград е като в Африка (ВИДЕО)

Легенда на Лудогорец с 354 мача за клуба призна за отношението: Голямо разочарование

Йовичевич е 14-ият треньор на Лудогорец в елита - кой изкара най-дълго?

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички