Захари Сираков с голямо обещание след загубата на Лудогорец, отпрати закана към Виктория Пилзен


Захари Сираков с голямо обещание след загубата на Лудогорец, отпрати закана към Виктория Пилзен
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1471 0

Наставникът на Лудогорец - Захари Сираков, даде своето мнение за двубоя срещу Славия Прага в Лига Европа, който бе загубен с 0:2 от "орлите" на "Хювефарма Арена".

Думите на Сираков след поражението

Още: Славия Прага се оказа твърде голяма хапка за Лудогорец, Захари Сираков усети вкуса на поражението

"Направихме нелошо първо полувреме, допуснахме гол от наши грешки в началото и от там дойдоха и проблемите", започна Захари Сираков.

"Имаме класни футболисти, но за съжаление някои пъти и напрежението играе. Момчетата бяха мотивирани, искаха да покажат най-доброто. Прибързвахме с решения, сега ще правим анализ и в бъдеще да не се допускат такива грешки. В Европа силните не прощават - всяка грешка се наказва".

"Надявам се следващият мач, ако успеем, да се вдигнем. Всеки мач има леко напрежение, особено за домакина, защото той трябва да спечели на всяка цена. Не мога да си обясня защо подходихме така втората част - загубихме контрола и не създавахме положения. Трябва да си вземем поуки".

"Не мога да говоря за противника, трябваше да играем нашия футбол и може би второто полувреме търсехме гола, но за съжаление не се получи, контролът на топката не ни се получи също".

"Бяхме добре подготвени за Славия Прага, не ни изненадаха с нищо, знаехме стила им на игра, но не им се получи. Трудно се влиза в такъв мач, правим анализ и ще подобряваме нещата".

"Лудогорец може да излиза от трудни ситуации. Момчетата са разочаровани, но мисля, че още следващият мач ще покажат, че това е било случайно. Няма да се повтори това представяне - ще натрупаме още самочувствие и ще покажем друго лице".

БФС сложи често критикувани съдии на Черно море - ЦСКА и Левски - Арда

Opta нареди фаворитите за Лига Европа и шокира: Ман Юнайтед 6-и, а Лудогорец...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички