Бесни английските фенове напуснаха стадиона преди гола на Белингам и обрата на Европейското по футбол (ВИДЕО)


Бесни английските фенове напуснаха стадиона преди гола на Белингам и обрата на Европейското по футбол (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

604 0

Вчерашната програма от Европейското първенство по футбол беше близко да ни поднесе огромна изненада. Мачът между Англия и Словакия далеч не протече по начин, по който със сигурност повечето хора очакваха.

През почти целия мач словаците играха компактно, без да допускат особени грешки в защита и разчитаха на бързи нападения, които затрудниха максимално отбора на Гарет Саутгейт. В една от тези контраатаки Иван Шранц се разписа срещу „Трите лъва“, което направи задачата на Англия още по-сложна. Индивидуалната класа в техния състав обаче ги измъкна. Първо халфът на Реал Мадрид Джуд Белингам чрез акробатично изпълнение в последните секунди на срещата изпрати мача в продължения, а в тях капитанът Хари Кейн отбеляза и победното попадение.

Джуд Белингам

Изнервените фенове на Англия, които не видяха обрата

В последствие се разбра, че е имало немалко запалянковци на английския национален отбор, които са напуснали местата си на стадиона броени минути преди техните любимци да обърнат развоя в срещата.

Английските фенове

Още: "Гениалният" Саутгейт призна: Бил на секунди от чутовна глупост, с която тотално да прецака Англия на Европейското по футбол

На двама от тях “Sky News” успя дори да вземе кратки интервюта, в които те споделиха огромното си разочарование от своя тим.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

„Нашите играха отвратително. Саутгейт е пътник“, отбеляза първият интервюиран, а неговият приятел шеговито каза, че са си тръгнали по-рано, за да не изтърват трамвая.

Лошата новина за тях беше, че правилникът не позволява да се върнеш обратно на стадиона, след като веднъж вече си го напуснал.

Още: ВИДЕО: Грозно! Ас на Англия нарече треньор "плешива *женски полов орган*" на Европейското по футбол и му каза: Млъквай

Англия и Испания с паметни обрати на 1/8-финалите, които подготвиха феновете за най-същественото на Европейското по футбол 2024

ВИДЕО: Словакия се виждаше на 1/4-финал, но лидерите пратиха инфарктно безлична Англия там

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички