Драган Стойкович определи отпадането на Сърбия в групите като "провал"


Драган Стойкович определи отпадането на Сърбия в групите като "провал"
Снимка: Getty Images

406 0

Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович определи отпадането на отбора си от Европейското по футбол като провал. Изявлението му дойде, след като тимът му завърши 0:0 с Дания в последния мач от група С.

Един гол не стигна на сърбите

Сърбия се нуждаеше само от победата, за да продължи напред в турнира, но не създаде почти никакви положения за 90 минути и като цяло беше по-пасивният отбор на терена.

Той каза, че се гордее с отбора си

Още: Малко известно правило правило: Дания с див късмет въпреки пълен паритет на Европейското по футбол 2024 - прецедент (ВИДЕО)

Пикси е горд с отбора си

"Разочаровани сме, защото не успяхме да направим така важната крачка към следващата фаза. Мачът беше равностоен. Искахме да вкараме гол, но не можахме. Гордея се с отбора. Показахме най-силните си страни в група с много трудни съперници”, каза Стойкович.

Той благодари на сръбските фенове за оказаната подкрепа и добави, че отпадането не е трагедия.

"Дадохме всичко от себе си. Сигурно има и хора, които са смятали, че трябва да вземем титлата. Не ни стигна един гол. Малшанс, че първи играхме срещу Англия. Не заслужавахме да загубим от тях. После играхме супер срещу Словения, но топката не искаше да влезе. Не търся извинение”, добави сръбският селекционер. А ето как ще се определят 4-те най-добри трети отбора на Европейското. 

За първи път: Европейското по футбол 2024 избухва с 4 мача - Франция и Англия ще се пазят от епични провали

На полувремето срещу Словения: Сръбски национал припаднал, но доиграл мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички