Кристиано Роналдо се сдържаше, докато не видя този кадър - тогава се срина и потъна в сълзи на Европейското по футбол (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо се сдържаше, докато не видя този кадър - тогава се срина и потъна в сълзи на Европейското по футбол (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3522 0

Един от иконичните моменти на Европейското първенство по футбол 2024 ще остане сълзите на Кристиано Роналдо. 39-годишният нападател видя как Ян Облак спасява дузпата му и за момент всичко за португалеца се срина.

Изтичащото време и сериозната опасност за Португалия да отпадне разочароващо с негова вина, както и по всяка вероятност злощастният му край на големи форуми с националната фланелка - две от причините за сълзите му.

Гледката, който срина Кристиано Роналдо на Евро 2024

Когато дойде паузата между двете продължения, дойде и моментът, в който Кристиано се срина емоционално напълно. Въпреки че в продължение на минути всичките му съотборници опитваха да го успокоят.

Още: Сълзите на Ронало? Имаше 1000 пъти по-емоционален момент на Европейското по футбол, но никой не говори за това (ВИДЕО)

Тъжен Кристиано Роналдо на Евро 2024

Телевизионните камери уловиха много драматичен момент - секунди преди да избухне в плач, Роналдо вижда своята майка на трибуните в сълзи. Точно след това дойде и най-емоционалната фаза от тъгата на легендата. Можете да го видите чрез кадрите по-долу в материала.

А това бе една от нищожния брой дузпи, които Кристиано Роналдо е пропуснал в кариерата си.

Бивш съотборник на Кристиано Роналдо: Правехме ледени бани и сауни в 2 сутринта заради него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички