Сълзите на Роналдо? Имаше 1000 пъти по-емоционален момент на Европейското по футбол, но никой не говори за това (ВИДЕО)


Сълзите на Роналдо? Имаше 1000 пъти по-емоционален момент на Европейското по футбол, но никой не говори за това (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2707 0

Светът говори за Кристиано Роналдо, но не заради поредния от безбройните му попадения, а заради това, че пропусна така важната дузпа на Европейското първенство по футбол 2024. А това едва не коства скъпо на Португалия, която трябваше да минава през дузпи, за да отстрани Словения на осминафиналите.

Не чак толкова голямо публично внимание обаче получава друг момент от срещата - секунди след като петкратният носител на "Златната топка" избухна неутешимо в сълзи, осъзнавайки потенциалната цена, която страната му може да заплати заради него.

Емоция в емоцията: Как Кристиано Роналдо бе успокоен от съотборниците си на Евро 2024?

Кристиано Роналдо в плач на Евро 2024

Сякаш не остана футболист на "мореплавателите", който да не отиде при Кристиано, за да го утеши. Играчите в един отбор винаги се подкрепят един друг, но такова масово струпване на състезатели около друг по едно и също време с тази цел - рядко се среща.

Кристиано е икона за всеки в Португалия, а много от играчите, които го утешаваха, са израснали с незабравими моменти с 39-годишната легенда - мечтайки един ден да играят редом до него.

Не сълзите на номер 7, а последвалата реакция на всички останали от Португалия - това е далеч по-емоционалния момент от вечерта. Защото, бъдете сигурни, тази подкрепа щеше да продължи дори и "мореплавателите" да бяха отпаднали. А ето нищожният брой дузпи, които всъщност Кристиано Роналдо е пропуснал в кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички