Нито дума, но поглед, казващ много: Емоционалната реакция на Кристиано Роналдо след загубата на Европейското по футбол (ВИДЕО)


Нито дума, но поглед, казващ много: Емоционалната реакция на Кристиано Роналдо след загубата на Европейското по футбол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3154 0

Европейското първенство по футбол за Португалия приключи с поражението след дузпи от Франция в четвъртфиналната фаза на турнира в Германия. Разбира се, веднага след края на сблъсъка камерите бяха вперени в Кристиано Роналдо в очакване на неговата реакция.

Как реагира Кристиано Роналдо на поражението?

5-кратният носител на "Златната топка" бе безмълвен. Кристиано Роналдо не трепна - нямаше сълзи, нямаше много емоция, а просто поглед, казващ много. Мнозина пък са на мнението, че тази реакция се дължи на факта, че това бе последното участие на португалеца на европейски финали.

120 минути не бяха достатъчни: Този път дузпите бяха жестоки за Португалия и Роналдо, Франция е на полуфинал на Европейското (ВИДЕО)

 

Със сигурност обаче 39-годишният лидер на "мореплавателите" не направи най-добрия си турнир. Той не успя да отбележи нието един гол - както в груповата фаза, така и в елиминациите. Това се случва за пръв път в неговата кариера, тъй като той винаги е вкарвал на голям международен форум от 2004 година насам.

Отново не блести: Кристиано Роналдо с нов пропуск за Португалия на Европейското по футбол (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо стори немислимото и изненада с ОГРОМЕН жест на Европейското първенство (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички