Прати го в болница, а после втрещи: Гън с неадекватен коментар за кошмарния инцидент на Европейското по футбол


Прати го в болница, а после втрещи: Гън с неадекватен коментар за кошмарния инцидент на Европейското по футбол
Снимка: GettyImages

1386 0

Съставът на Шотландия не успя да преодолее групата си на Европейското първенство по футбол и след 1 равенство и 2 загуби напусна безславно турнира. Във вчерашния ден Гайдарите допуснаха късно попадение във вратата си срещу Унгария и по този начин пътят им на Евро 2024 приключи. Представянето на двата отбора обаче остана на заден план след неприятния сблъсък между вратаря на шотландците Ангъс Гън и нападателя на унгарците Барнабас Варга.

Неприятният момент от срещата

Ангъс Гън

Пострадалият Барнабас Варга лежеше неподвижно в продължение на няколко минути, докато медицинският щаб не го изнесе извън игрището. По лицата на футболистите на двата тима допълнително се прочете тежкото положение на футболиста. Капитанът на Унгария Доминик Собослай не успя да сдържи емоциите си и видимо се разплака. Най-радостното в крайна сметка е, че състоянието на футболиста е стабилно, а в следващите дни му предстои операция на лицето и носа.

Още: Капитанът на Унгария Собослай съсипа УЕФА и съдиите след инцидента с Варга

Интервю на един от замесените Ангъс Гън

След мача вратарят на шотландците Гън, който при опит да избие топката от наказателното си поле връхлетя на Барнабас Варга, отговори доста странно относно него и сблъсъка между двамата.

Ангъс Гън

„Кой е това, за кого говорите? Това ли е името на човекът, Варга? Малко неясна ми остана тази ситуация. Трябваше да изляза да боксирам и се справих добре с тази си задача. Беше болезнено, но се надявам той да е добре. След мен бързо се изправи и Ралстън. Не си спомням много неща от станалото“, спомена Гън за неприятната случка, която включваше неговото излизане от голлинията.

Много потребители в социалните мрежи останаха неприятно изненадани не само от думите на вратаря, но и от донякъде безизразния му поглед, когато говореше за инцидента. Някои го обвиниха за сякаш неголямата заинтересованост, която изпитва към Варга след сблъсъка между двамата играчи. Други, разбира се, оневиниха неговото поведение пред камера и сметнаха за разбираемо да е още объркан след ситуацията.

Още: От Унгария успокоиха и дадоха повече подробности за състоянието на Барнабас Варга

 

След тежкия инцидент на Шотландия - Унгария: Варга е в съзнание!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички