Рио Фърдинанд се закани: Прибира се пеша от Германия, ако Коби Мейну не стартира срещу Швейцария


Рио Фърдинанд се закани: Прибира се пеша от Германия, ако Коби Мейну не стартира срещу Швейцария
Снимка: Getty Images

9 0

Всички погледи са насочени отново към Гарет Саутгейт преди четвъртфиналния сблъсък на Англия срещу Швейцария на Европейското по футбол, докато той се готви да направи "радикални промени" в тактическия си план за мача в Дюселдорф.

Твърди се, че Саутгейт обмисля да премине към задна защитна тройка, за да се справи със загубата на Марк Гуехи, който е наказан, след като получи втория си картон на турнира срещу Словакия. Джон Стоунс, Езри Конса и Кайл Уокър изглежда ще оформят защитата, според "Sky Sports", докато Джуд Белингам и Фил Фодън се очаква да играят като двама номер 10.

В Англия са впечатлени от младия халф

Още: Преди 1/8-финала на Англия на Европейското: Ас на Юнайтед буквално "развинти" играч на Ливърпул на тренировка (ВИДЕО)

По отношение на двете роли на крилото, Трент Александър-Арнолд циментира своето място на десния фланг за Ливърпул през последните години, докато мястото на левия бек може да бъде заето от Букайо Сака или Люк Шоу, ако е възстановен. Саутгейт също ще трябва да обмисли кой да играе в полузащитата заедно с Деклан Райс, тъй като Коби Майну и Конър Галахър се борят за тази роля на "номер 6".

Мейну беше един от най-забележителните играчи на Англия в разочароващия мач рещу Словакия в осминафиналите. Именно заради това легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд подкрепи Саутгейт да даде на тийнейджъра втория му пореден старт на Евро 2024.

"Ако Коби не започне титуляр, аз се връщам от Германия пеша! Трябва...", написа Фърдинанд в "X". Мнозина са съгласни с Фърдинанд, включително бившият английски национал Джак Уилшър, който казва, че Саутгейт трябва да изгради своя отбор около Мйену.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

"Коби Майну показа, че е играчът, от когото Англия се нуждае, за да изгради своята халфова линия и своя отбор", каза Уилшър пред The ​​Sun.

Още: Саутгейт реши как ще печели Европейското по футбол: Вкарва 1 изненадващ играч - ще промени всичко за Англия

Талантът Коби Мейну: Щастлив съм, че ще надграждам с Тен Хаг в Юнайтед

Пол Скоулс за талант на Юнайтед: Той е 10 пъти по-добър от мен на тази възраст

Смени 2-ма от най-добрите за 1:1 с предпоследния: Ерик тен Хаг обясни спорно свое решение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички