Шампионът на Европейското по футбол ще се определи при драматични обстоятелства - симулация показа кой ще ликува


Шампионът на Европейското по футбол ще се определи при драматични обстоятелства - симулация показа кой ще ликува
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

873 0

Симулация на финала на Европейското първенство по футбол прогнозира, че шампионите ще бъдат короновани при невероятно драматични обстоятелства. Англия и Испания се изправят един срещу друг във финалния мач в Берлин в неделя в мач, който предвещава да бъде напрегнат.

"Трите лъва" не впечатлиха през голяма част от турнира, но създаде серия от драматични моменти, за да стигне до финала. Испания постигна свой собствен драматичен развой в продълженията, за да елиминира домакина Германия на четвъртфиналите, преди да изостане и да победи Франция с 2:1 на полуфинала. Отборът на Луис де ла Фуенте безспорно беше най-добрият отбор на Евро 2024, като спечели всичките си шест мача и играеше брилянтен футбол по пътя.

Но кой ще излезе на върха в неделя? За да разбере, The Mirror използва режима на игра "EA FC 24", за да симулира сблъсъка.

Съставите бяха определени по следния начин:

Испания (4-3-3): Симон; Карвахал, Нормад, Лапорт, Кукурея; Родри, Олмо, Руис; Ямал, Мората, Уилямс.

Англия (3-4-2-1): Пикфорд; Уокър, Стоунс, Гуехи; Сака, Мейну, Райс, Трипиър; Фодън, Белингам; Кейн.

Симулацията, която прави Англия шампион

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Според симулацията Испания започва ударно в атака, като 17-годишната сензация Ламин Ямал създава всякакви проблеми на Трипиър по фланга. Младото крило вижда удара си с глава в задната греда, преди Алваро Мората да изпрати страхотен удар над гредата от 11 метра, след като Джон Стоунс предаде топката.

Англия точно навлезе в мача след почивката, но получи огромен удар само 15 минути преди края. След като получи жълт картон за дърпане на фланелката на Мората, централния защитник Марк Гуехи получи и втори за закъсняло влизане. Испания обаче не успя да се възползва максимално от предимството си, а Англия се добра до продължения.

Саутгейт отново направи своите смени, като включи Коул Палмър, Трент Александър-Арнолд и Оли Уоткинс, а те се отплатиха много. След напрегнати 28 минути Уоткинс се отклони отляво и извади Палмър, който пресече центрирането с меко воле в долния ъгъл на вратата на Симон. Англия беше коронясана за европейски шампион при най-драматичните обстоятелства и както беше в случая на полуфиналите, от подчинени, наваксаха, за да ликуват в края.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички