ТВ програма за ДНЕС на Европейското по футбол: Кой ще играе във ФИНАЛА?


ТВ програма за ДНЕС на Европейското по футбол: Кой ще играе във ФИНАЛА?
Снимка: Getty Images

11289 0

Настъпи големият момент: днес (09.07) научаваме името на първия отбор, който ще се класира за финала на Европейското първенство по футбол 2024. А той ще бъде излъчен от бруталния поток, след който оцеляха две страни - Испания и Франция.

Програма на Европейското първенство по футбол за 09.07

Всеки от останалите три мача от турнира ще започва от 22:00 часа българско време и разбира се те ще бъдат разпределени в различни дни. А след два дни глътка въздух - зрелището на Евро 2024 се завръща. Ето и програмата:

  • 22:00 часа: Първи полуфинал - Испания срещу Франция (Мюнхен); ТВ канал: Nova, Diema sport 3.

Освен това ще можете да следите срещата от Евро 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

*Повече за първия полуфинал прочетете по-долу в материала.

Пълна ТВ програма за Евро 2024

Испания срещу Франция в спор за място на финала на Евро 2024

Испания влиза в мача в ролята на фаворит. Това е единственият отбор, който спечели всичките си мачове до момента на турнира (макар и след продължения срещу Германия). От другата страна пък е колебливата в нападение на този форум Франция. "Петлите" пък минаха с дузпи през Португалия, а преди това победиха Австрия и Белгия, но завършиха наравно с Полша и Нидерландия.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Важно е да се отбележи, че Дидие Дешан ще може да разчита на всичките си футболисти, докато Луис де ла Фуенте няма да може да използва контузения Педри, както и наказаните Даниел Карвахал (червен картон) и Льо Норман (жълти картони). Стана объркване, че Алваро Мората също ще бъде наказан заради жълти картони, но се оказа, че санкцията не е била за него, а за Фабиан Руис (когато Мората вече бе излязъл от игра и седнал на резервната скамейка, а на телевизионните екрани изписа, че получава картон заради оспорване, както и че пропуска следващия мач).

Това ще бъде 37-и мач от съперничеството на тези две страни - 16 от тях са победи за Испания, Франция има 13 успеха, а 7 двубоя са приключили при равен резултат. В споменатите мачове иберийците са вкарали цели 64 гола, като в същото време са допуснали само 39.

Испания е пуснала само един гол от противников играч на Евро 2024, докато никой играч на Франция няма гол от игра на турнира до момента. Трябва да се отбележи и че само в един от последните осем дуела между тези съперници "петлите" успяват да реализират повече от един гол. Освен това само в два от последните осем мача се стига до гол/гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички