Уау: Докато е на Европейското по футбол - Фодън хвана риба, "по-тежка от него" (СНИМКА)


Уау: Докато е на Европейското по футбол - Фодън хвана риба, "по-тежка от него" (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

561 0

Преди старта на Европейското първенство по футбол 2024 Англия бе посочена за големия фаворит за трофея. "Трите лъва" обаче меко казано не впечатляват с играта си, въпреки че разполагат с куп звезди в своя състав.

Повечето от тях не успяват да покажат това, което демонстрираха с клубните си тимове през сезона, а според някои отговорност за това носи селекционерът Гарет Саутгейт. Фил Фодън е един от тези, от които се очакваше доста повече - предвид изключителния му сезон с Манчестър Сити.

Фил Фодън лови риба, докато е на Евро 2024

Фил Фодън на Евро 2024

На младия англичанин може и да не му върви на терена, но явно във водата е различно. Още преди е посочвал риболова като свое хоби, а сега се похвали с наистина впечатляващ улов, докато е на Евро 2024. Моментално започнаха и шегите, че рибата тежи повече от него - което не е толкова далеч от истината.

"Имах време да отида да ловя риба, беше хубаво. Хванах някои доста големи риби. Правя много неща тук. Играх дартс, баскетбол, падел. Опитвам да ангажирам своето съзнание, това е важно" - споделя самият национал.

Можете да видите улова му (и от предишни случаи) чрез прикачените кадри по-долу в материала. Самият Фодън още обаче не е сред всички голмайстори на Европейското първенство по футбол 2024.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички