Ван Дайк красноречив за съдията след мача с Англия: Действието на рефера, издало го, че е гузен на Европейското по футбол


Ван Дайк красноречив за съдията след мача с Англия: Действието на рефера, издало го, че е гузен на Европейското по футбол
Снимка: GettyImages

3273 0

Англия успя да се промъкне към финала на Европейското първенство по футбол след късна победа срещу състава на Нидерландия. Шави Симонс откри резултата след красиво изпълнение извън наказателното поле, но след голове на Хари Кейн от дузпа и на резервата Оли Уоткинс в заключителните минути от мача „трите лъва“ направиха пълен обрат и за втори пореден път се класират на финал в този турнир.

Дъмфрис и Кейн

Дузпата, дадена от Феликс Цвайер в полза на Англия обаче, остана доста дискусионна и след мача капитанът на Нидерландия Върджил ван Дайк изказа своето несъгласие с решението на арбитъра.

Какво каза Ван Дайк за мача и съдийските решения

Още: Ще има ли мач за 3-то място на Европейското първенство по футбол 2024?

„Нямам думи. Да допуснеш толкова късен гол е ужасно. Трябва да говоря пред Вас, но не знам дори какво да кажа. Много е болезнено“, спомена капитанът на Нидерландия относно късното попадение в срещата.

Върджил ван Дайк

„Главният арбитър тръгна към тунела бегом веднага след последния съдийски сигнал, това говори достатъчно“, добави защитникът на Ливърпул за своето недоволство с отсъжданията по време на мача.

Дъмфрис се извини за дузпата

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Извършилият нарушението при дузпата срещу Хари Кейн – Дензъл Дъмфрис, пое своята вина за наказателния удар в интервю след края на двубоя.

Дензъл Дъмфрис

Още: Кога и къде по ТВ да гледаме големия финал на Европейското по футбол - в колко часа започва?

„Поемам цялата отговорност за ситуацията с първия гол. Не го направих умишлено. Исках единствено да блокирам удара“, извини се десният бек на Нидерландия за стореното от него.

Коул Палмър и Оли Уоткинс сториха нещо невиждано досега на Европейско първенство

Англия отново бе благословена в продължението: Обрат срещу Нидерландия поддържа мечтата жива на Европейското (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички