ВИДЕО: Роналдо преизпълни мечтите на Кварацхелия - даде му тройно щастие


ВИДЕО: Роналдо преизпълни мечтите на Кварацхелия - даде му тройно щастие
Снимка: GettyImages

1832 0

Страхотни изживявания е имал крилото на Грузия - Хвича Кварацхелия, във вчерашния ден на Евро 2024. Той не само помогна на своя тим да победи гранда Португалия с 2:0, но е и сбъднал своята мечта по време на двубоя.

Роналдо като фея, сбъдваща желания

Преди сблъсъка футболистът на Наполи обяви, че от дете е фен на Кристиано Роналдо и се надява на успех над Португалия, след което да вземе фланелката на легендата. И двете му желания са се сбъднали.

Роналдо прати Кварацхелия на седмото небе

Видео показа как Хвича празнува победата в съблекалнята, облечен с фланелката на Роналдо. Друг клип показва как грузинецът отива при идола си след мача, а португалецът го прегръща топло.

Кристиано е пожелал успех на Хвича преди мача

Кварацхелия разказа и че е имал среща и разговор с Роналдо преди мача. "Той ми пожела успех. Никога не съм мислил, че ще дойде и ще разговаря с мен. Той е велик играч и страхотен човек. Ето защо е велика личност. Много го уважавам, той е един от най-добрите играчи в света. Когато дойде да поговори с нас преди мача, това ни помогна да повярваме, че можем да постигнем нещо", обясни крилото. А ето какво сподели Кварацхелия за Роналдо преди двубоя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички