Защо няма мачове от Европейското първенство по футбол днес?


Защо няма мачове от Европейското първенство по футбол днес?
Снимка: GettyImages

5013 0

Груповата фаза на Европейското първенство по футбол приключи с много изненади, няколко драматични мача и някои прагматични сблъсъци, които определено не се харесаха на феновете на футбола. 

В крайна сметка обаче, групите са в историята, а най-големият отбор, който напусна надпреварата, е Хърватия. В следващите няколко дни тимовете ще сменят своята локация в подготовка за старта на осминафиналите на Евро 2024.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма на осминафиналите от Евро 2024!

4 места, на които да гледате Евро 2024 в София

В следващите два дни няма мачове от Евро 2024 

След като станахме свидетели на 36 мача, рекорден брой автоголове в груповата фаза, страхотни попадения от далечно разстояние и немалко изненади, на Европейското по футбол е време за почивка. 

В следващите два дни (четвъртък 27.06 и петък 28.06) няма да има мачове от Евро 2024, като националните гарнитури получават кратка почивка преди старта на елиминациите. 

Това е първата пауза по време на турнира в Германия, като ще има такава след всяка фаза от шампионата до самия край. Най-дългата пауза ще е между полуфиналите и финала. 

Битките по терените в Германия се подновяват в събота (29.06) с първите два осминафинала на Евро 2024 - Швейцария срещу Италия и Германия срещу Дания. Осминафиналите ще продължат 4 дни - вижте пълната ТВ програма по дни и часове за осминафиналите на Евро 2024

Ритната бутилка и разочарование: Реакцията на Кристиано Роналдо, когато бе заменен (ВИДЕО)

Прецедент в кариерата на Кристиано Роналдо - той не познава такава "болка"

Феновете не могат да повярват: Европейското ни показа един от най-шокиращите резултати във футбола

Пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде гледаме всеки двубой - мачовете на истината започнаха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички