Как да получим мечтаната мускулна маса? Три страхотни съвета от Арнолд Шварценегер


Как да получим мечтаната мускулна маса? Три страхотни съвета от Арнолд Шварценегер
Снимка: Getty Images

349 0

Здравето безспорно е най-важното. Когато практикуваме фитнес ние не само се чувстваме по-добре, но и можем да започнем да изглеждаме страхотно. SPORTLIVE.BG ще Ви представи 3-те съвета на бившия 6-кратен "Мистър Олимпия" - Арнолд Шварценегер, за мечтаната мускулна маса.

Съветите на Шварценегер за мускулна маса

1. Покачването на чиста мускулна маса не е просто намерение, а по-скоро твърдо убеждение, което вие трябва да възприемете и да не позволите нищо да ви спре при постигането му. Вие трябва да желаете това повече от всичко друго и да сте готов да направите жертви – и ще се наложи да ги направите, за да постигнете целите си. Преследвайте вашите цели с желание като знаете, че някои пречки могат да забавят прогреса ви, но нищо не може да ви спре по пътя.

ОЩЕ: ЗДРАВЕ: 10 страхотни начина, с които да се преборите с махмурлука

 

2. Ангажирането ви с делото е половината от битката. Сега вие ще трябва да започнете да обмисляте стъпките за постигане на вашия успех. Първо оценете състоянието на вашите настоящи тренировки. Това, може би, ще бъде трудно за вас, ако имате малко опит, но вие ще трябва да се погрижите за доста неща, които съставят програмата за изграждане на солидна маса.

3. Внимавайте за всички фактори извън залата, които влияят на атлетическия ви прогрес. Ако консумирате прекалено много калории или недостатъчно протеин, не почивате достатъчно или страдате от прекомерен стрес, пушите или страдате от други негативни фактори на живота то намалявате потенциала си. Всички тези неща повлияват на процеса на мускулния растеж, който започва в мускула след тежка тренировка. Хранете се правилно, приемайте суплементи умно, почивайте достатъчно и вие ще вървите по пътя на изграждане на голяма мускулна маса.

ОЩЕ: Проблеми със сърцето? Отървете се от тях с ТЕЗИ храни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички