"Чувствам се като български герой": Гайди, емоции и много любов на посрещането на Карлос Насар в София


"Чувствам се като български герой": Гайди, емоции и много любов на посрещането на Карлос Насар в София
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1132 0

Големият български шампион от Париж 2024 - Карлос Насар, който завоюва златото във вдигането на тежести до 89 килограма, се завърна в България днес (13 август). Родният състезател бе посрещнат от стотици почитатели и представителите на медиите на летището в София.

ОЩЕ: "Гарантирам - Карлос Насар със злато на Париж 2024": Предсказанието на велик човек, който вече не е сред живите

Първите думи на Карлос Насар на българска земя

По традиция Насар бе посрещнат с питка, както и с две гайди, които започнаха да свирят веднага след появяването му. Разбира се, Карлос обърна внимание на пресата и направи изявление като разказа повече за емоциите от Олимпийските игри в Париж.

"Наистина мечтано посрещане, благодаря на всички, които ме уважиха дори и пред телевизора. Желая на целия български народ да е здрав и щастлив", започна златният медалист.

"Ръцете ми са пълни със златото и щастие, което исках. По-лесно е да ти обърнат внимание, когато си шампион. Като цяло част от магията на Олимпиадата бе да изпиташ всички емоции преди състезанието. Като знам, че цял народ стои зад мен - знам, че нямам право на грешка".

Карлос Насар се завърна в България

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

"Наистина ми костваше много енергия, сили и време. Дадох кръв, пот и усилия. Важното бе крайната цел. Аз бях мотивиран и да стана олимпийски шампион. В момента съм в детския си сън".

"Като стъпя на подиума наистина нещо се случва с мен. Забравям за публика, дори не помня какво правя. Определено не бе лесно, имах доста препятствия. Радвам се, че поне е изглеждало лесно".

"Илиан Илиев винаги е бил моят герой. Той ми помагаше с всичко, представям си, че ми помагаше", каза Насар за покойния си треньор.

"Наистина се чувствам като българския герой, като един горд българин. Следва световно първенство декември месец, няма да има много дълго време за почивка. Но правя това, което обичам и се радвам", каза още големият шампион.

ОЩЕ: "Изядох 4 лъжици...": Тайната за успеха на Карлос Насар - съставка, налична във всяко домакинство

ОЩЕ: "Не всичко е медал в този живот": Илиана Раева "взриви мрежата" с Карлос Насар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички