Жалко! С разкървавен нос и след тежка битка Дудова се сбогува с шанса си за медал на Игрите в Париж


Жалко! С разкървавен нос и след тежка битка Дудова се сбогува с шанса си за медал на Игрите в Париж
Снимка: БОК, Любомир Асенов, LAP.BG

1902 0

Биляна Дудова не успя да стигне до битка за бронза в категория до 62 килограма от Олимпийските игри в Париж. Българката загуби от представителката на Монголия Орхон Пуревдордж с 1:3 след равностоен мач.

Дудова записа победа над шведка в първия си мач, но отстъпи на Ирина Коляденко от Украйна в 1/4-финалите. Коляденко обаче се класира за финала и изтегли Дудова за репешаж. 

Двете състезателки бяха много агресивни от самото начало и използваха нечисти действия, като удар с глава в носа на Дудова предизвика кръвотечение у българката, което се отрази на играта ѝ

Представянето на Биляна Дудова

Доста агресивно започнаха и двете състезателки тази схватка и веднага получиха предупреждение. До 4:16 минута и двете имаха по предупреждение за пасивност, като срещата вървеше много равностойно. Именно Биляна бе първата предупредена и получи 30 секунди, в които да атакува. Дудова не осъществи успешна акция и първата точка отиде в полза на монголката. Така и завърши първата част от двубоя. 

При 2:22 второ предупреждение получи и Орхон, но Дудова се измъкна от тези 30 секунди и записа точка за 1:1. Точно в края българката получи много неприятен удар в носа и бе поискано прекъсване, тъй като потече кръв, а сблъсъкът бе доста сериозен.

Веднага след това монголката се хвърли да търси успех и успя да хване за крака Дудова, като спечели 2 точки, а веднага след отново лекарите се намесиха, за да спрат кръвта от носа ѝ. До края Биляна не успя да притисне опитната си съперничка и се сбогува с Париж.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички